SOLADEY

  • Povečaj velikost črk
  • Privzeta velikost črk
  • Zmanjšaj velikost črk
E-pošta Natisni PDF

Kako deluje:

  • Soladey ionska zobna ščetka deluje na nov, revolucionaren način. Ščetka ima vgrajen kovinski del, prevlečen s titanom, ki ga aktivira svetloba. Ko je izpostavljen svetlobi (kakršnikoli svetlobi - dnevni ali umetni), proizvaja negativne ione. Negativni ioni preko sline pritegnejo pozitivne ione z zobnih oblog ter s tem nevtralizirajo kislost zobnih oblog. Ko se kislost nevtralizira, obloge razpadejo. S tem dosežemo naraven in znanstven pristop do čistejših in bolj zdravih zob, ter cele ustne votline.

Uporaba:

  • Pred pričetkom je potrebno zmočiti glavo ščetke in kovinski del (zadostuje tudi slina, če voda ni na voljo*), nato začnemo s čiščenjem jezika brez uporabe zobne paste, še posebej zjutraj, ko so se nabrale želodčne kisline po spanju. Jezik čistimo z gibi v smeri od grla proti konici jezika. Pri tem se na ščetki skoncentrirajo bakterije in kislina, zato je pomembno, da ščetko temeljito speremo. Ko smo očistili jezik, lahko nadaljujemo s čiščenjem zob, saj smo sedaj bistveno zmanjšali koncentracijo bakterij v ustih (največ bakterij se nahaja ravno na jeziku). Zobe drgnemo na lahko brez velikega pritiska, vendar temeljito. Pri uporabi se osredotočimo na to, da je ščetka čim več v stiku z zobmi brez uporabe velikega pritiska. Zaradi tega je priporočena uporaba srednje trdote ščetke.

*Slina zadostuje za čiščenje zob kjer ni na voljo tekoče vode, vendar v tem primeru ne priporočamo čiščenja jezika, saj ne moremo temeljito sprati ščetke pred čiščenjem zob.

  • Poskrbimo, da je na voljo dovolj svetlobe in uporabimo najsvetlejši vir svetlobe, ki je na voljo (naraven ali umeten), ter odpremo usta na široko, tako da svetloba doseže vse zobe. Najbolje je, da se približamo izviru svetlobe, tako da svetloba osvetli cela usta. Bolj močna je svetloba, boljši bo rezultat čiščenja zob. Ob pravilni uporabi boste opazili, da se slina rahlo peni. Če uporabljate zobno pasto, naj bo to v zelo majhnih količinah.

  • Po vsaki uporabi temeljito očistite ščetko. Če živite na področju, kjer ima voda veliko vodnega kamna, pazljivo odstranite glavo z ročaja ter sčistite tudi polprevodniški kovinski del (uporabite staro ščetko ali odsluženo glavo).

  • VARNOST: Poskrbite, da je glava vedno pritrjena na ročaj, razen ob menjavi. Nikoli ne pustite ščetke ali ročaja v dosegu majhnih otrok ali dojenčkov!

Menjava glave na ščetki:

  • Za optimalen učinek delovanja vaše Soladey-eco zobne ščetke priporočamo menjavo glave na približno vsaka 2 do 3 mesece oziroma enako, kot bi menjali navadno ščetko.

Menjava glave

Menjava glave je preprosta. Za odstranitev stare glave z eno roko primemo glavo in z drugo ročaj

ter povlečemo narazen. Pri namestitvi nove glave pa ponovimo postopek v obratni smeri.

Pred namestitvijo nove glave temeljito očistimo polprevodniški kovinski del.

AddThis Social Bookmark Button
 
Pasica
Soladey Eco Red.jpg